Logistic Mall Iași

Primul proiect logistic multifuncțional din Iași, care oferă servicii integrate companiilor și colaboratorilor acestora, propus spre dezvoltare în Zona industrială a municipiului Iași.

Mai multe detalii...

Nicolina Park

Am preluat cu incredere procesul de transformare a fostei fabrici Nicolina Iasi intr-o dezvoltare urbana originala, pentru care am propus mai multe functiuni urbanistice adaptate cerintelor pietei.

Mai multe detalii...

Conference Hall Unirea

Incinta de conferinte a celui mai cunoscut hotel din municipiul Iasi, organizata ca spatii de intalniri business sau evenimente speciale.

Mai multe detalii...

30 Avenue Office

Primul proiect profesionist de birouri din municipiul Bacau, al carui design exterior aminteste de activitatea textila a fostei fabrici "Proletarul".

Mai multe detalii...

Nicolina Office

Fostul sediu administrativ al fabricii Nicolina de la "poarta cu ceas" a devenit o cladire de birouri importanta, fiind primul proiect care a schimbat fosta platforma industriala cu acelasi nume.

Mai multe detalii...

Events restaurant Unirea

Unul dintre cele mai emblematice restaurante din municipiul Iasi, refacut si modernizat conform erintelor actuale.

Mai multe detalii...

Silozuri Iasi

Agricultura, o piata aflata intr-o dinamica proprie, impune criterii si asteptari noi proprietarilor agricoli iar depozitarea cerealelor in conditii moderne reprezinta una din principalele cerinte.

Mai multe detalii...

Contact

S.C. PROJECT SVB S.R.L.

  • Sediu social: Str. Măgurei nr. 3, bloc 621, sc. C, ap. 4, Iaşi 700675, România
  • Nr. reg.: J22/3553/2008
  • C.U.I.: RO 24826698

Birouri (adresă de corespondenţă)

Mesajul a fost trimis cu succes!